Politica de retur

Termeni și condiții

Returnarea produselor se accepta în maxim 14 zile calendaristice , de la data livrării produsului către cumpărător .

Nu se accepta retur pentru produsele folosite sau care nu mai sunt in ambalajul original.

Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate ( în ambalajul original NEDETERIORAT, fără să fie DESIGILAT, fără să prezinte modificări fizice, lovituri etc. ).

Produse care nu sunt acceptate la retur:

  • Produsele care au fost desigilate după livrare/cumpărare, care nu pot fi recomercializate, care nu mai pot fi returnate din motive de igienă sau protecție a sănătății (de exemplu: produsele de îngrijire, de machiaj, parfumuri etc).
  • Produse care prezintă modificări fizice, lovituri, zgârieturi, șocuri mecanice etc
  • Produse confecționate potrivit specificațiilor consumatorului sau evident personalizate.

Prin urmare, Cumpărătorul ia la cunoștință faptul că nu se va putea prevala de dreptul său contractual de retragere și de retur cu privire la produsele desigilate de el.

Totodată, Cumpărătorul ia la cunoștință că nu se va putea prevala de dreptul său contractual de retragere și de retur asupra produselor personalizate la cererea sa.

Rambursarea contravalorii produsului ori, după caz, înlocuirea acestuia, se va face în cel mult 15 de zile de la retur.

Returnarea banilor ori, după caz, înlocuirea produselor se poate efectua în urmatoarele condiții:

– în cazul în care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie să fie desfăcut sau deteriorat– produsul trebuie returnat sigilat
– starea produselor achiziționate trebuie să fie la fel ca la primirea lor – sigilate

Aceste dispoziții se aplică conform O.G. 130/2000, în cazul achiziționării de produse de pe www.parfumoriental.ro folosind tehnicile de comunicare la distanta. Clientul are dreptul să opteze decât o singura dată pentru returnarea / înlocuirea unui produs in conditiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000.

În toate cazurile de returnare / inlocuire a produselor ca urmare a renunțării la cumpărare, costurile de returnare / înlocuire sunt suportate de către client.

Renunțarea la cumpărare în mod repetat va putea fi considerată un abuz.

IMPORTANT: În orice situație de returnare a produselor, acestea trebuie să fie în aceeași stare, în cutia originala sigilată, cu etichetele intacte și împreună cu toate documentele care l-au însoțit (inclusiv factură).

Inlocuirea produsului

PENTRU INLOCURIEA PRODUSULUI VA RUGAM SA COMPLETATI FORMULARUL ALATURAT.

  • Pasul 1: Inregistrati cererea de inlocuire produs completand formularul de urmator. Va rugam sa mentionati ce produs doriti sa inlocuiti, si ce produs doriti sa primiti.
  • Pasul 2: Analizam imediat cererea dvs, iar apoi vom expedia un “Colet la schimb” cu produsul de schimb dorit. Veti avea de achitat doar contravaloarea transportului tur (20 lei) urmand ca celelalte costuri sa fie suportate de societatea noastra.
  • Pentru o experienta cat mai placuta va rugam sa urmati toti pasii din forumlarul de inlocuire al produsului.
  • Ambalati produsul in asa fel incat sa nu poata fi deteriorat in urma transportului.(adaugati o folie protectoare peste produs in asa fel incat sa nu se ude sau sa se murdareasca in timpul transportului)

CERERILE DE RETUR FARA UN CONT IBAN CORECT VOR FI IGNORATE


Formular de retur
Contact